Hoe goed worden jouw verkopers?

Sneller rendement! Business-, team- en persoonlijke groei. Allemaal mogelijk met onze innovatieve aanpak.

Lees verder
Vul je e-mailadres in voor een kennismaking

Bouw met accountmanagers.nl online snel en makkelijk een geweldig salesteam.

Bekijk een voorbeeld vacature

Breng sales tot leven

Wat is het verhaal van jullie salesorganisatie? Trek de beste kandidaten aan door te inspireren met verhalen over het bedrijf, team en natuurlijk de toekomstige functie. Accountmanagers.nl helpt je bij het doorvertalen van jullie verhaal naar een innovatieve zichtbaarheid op het web, ondersteund door video's, audio en foto's van de werk- en businessomgeving.

Creëer beweging

Je vacature verspreiden via jobsites? Verspreiden via social media campagnes of community(s)? Of toch uitbesteden? Wij helpen je om de juiste keuzes te maken. Bij Accountmanagers.nl krijg je tevens een inlog op een online omgeving waar verschillende communicatie vormen per accountmanager binnen- of buitendienst is gecentraliseerd, wel zo overzichtelijk!

De juiste accountmanager

Accountmanagers die zich bewust zijn van wat ze willen en waarom, die goed nadenken over hun carrière en daar bewust mee omgaan, die werken vanuit hun innerlijke drive... Dat zijn de energieke, zelfbewuste, zelfsturende en ondernemende salestalenten en salesprofessionals die iedereen wil. Door onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat alleen de juiste kandidaat bij jullie een kop koffie komt drinken.

Grow! Be proud

Wat voor jou gewoon is, is voor een ander heel bijzonder. Accountmanagers.nl haalt tijdens een ontwikkeltraject naar boven welke kwaliteiten jullie organisatie onderscheidend maakt. Ook gaan we met jouw talenten en professionals aan de slag om de kracht en groei van hun zichtbaar te maken voor klanten. We werken aan een gedragsverandering die samenvalt met de reputatie van de organisatie.

Pak er maar een bak koffie bij, alles onder controle

Om er voor te zorgen dat we resultaten boeken, monitoren we de voortgang van zowel het recruitment als coaching traject met onze eigen ontwikkeld software platform. We meten bijvoorbeeld op het gebied van coaching het onderscheidend vermogen en klantattent gedrag gedurende het traject door, van CEO tot servicemedewerker. Via onze portal kun je elk moment inloggen om de voortgang van het traject te bekijken. Na het traject ontvang je een overzicht waarin precies inzichtelijk is gemaakt hoe het traject heeft bijgedragen aan het beoogde resultaat.

Breng sales tot leven

Met Accountmanagers.nl kun je potentiele accountmanagers binnen- en buitendienst inspireren om over te gaan tot solliciteren. Breng datgene in beeld wat belangrijk is, wat aanspreekt en jullie trots op zijn. Accountmanagers.nl beschikt over een team van experts die je kunnen helpen met het maken van geweldige content.

Making it all work

Is jullie team toe aan verandering of succes? Accountmanagers.nl heeft de expertise aan boord om ook ondersteuning te bieden in een traject om jullie organisatie te verbeteren.

Ondernemerschap : Jouw team meenemen in groei betekent: ondernemersschap tonen. De juiste balans tussen groeien en beslissen, daarnaast een voorbeeldpositie innemen voor het hele team.

Klantattent gedrag: Je reputatie zelf richting geven. Klantdenken als tweede natuur van alle medewerkers. Onderzoeken waar authenticiteit en congruentie elkaar raken.

Iedereen een eigen omgeving

Onze software is zo ontwikkeld dat iedereen een eigen omgeving heeft. Zo kunnen medewerkers op de individueel niveau inloggen om te bekijken wat de voortgang is van zijn of haar persoonlijk ontwikkeltraject. Via de communicatie module kunnen ze eenvoudig communiceren met de coach/manager die het traject begeleid.

Hetzelfde principe hanteren we voor recruitment proces. De best beoordeelde en gekwalificeerde kandidaten worden gepubliceerd in de online omgeving. Via deze omgeving kun je direct met hen communiceren.

Vul je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op